Wie ben ik

Ik ben opgegroeid in een omgeving waarin ervaren, ontwerpen en uitvoeren de wortels hebben gelegd tot wat ik nu doe en tot wie ik nu ben. Hier heb ik geleerd om respect te hebben voor het bestaande en heb ik mijn voorkeur ontwikkeld voor natuurlijke materialen en vormen. Eerlijke materialen, natuurlijke kleuren, alles met de goede geur, klank en beleving.

Ik ben ervan overtuigd dat zowel de mens als de natuur met respect behandeld moeten worden, en dat mens en omgeving een grote invloed hebben op elkaar.

Een omgeving daagt uit, vraagt, stimuleert, brengt rust en verwarmt. Deze factoren kun je op een positieve manier beïnvloeden door een balans te vinden in kleuren en vormen, in functionaliteit en gezelligheid en dus in mens en omgeving. Dit zorgt ervoor dat er meer geluk wordt ervaren, beter gepresteerd wordt en dat mensen beter tot hun recht komen.

Hoe fijn is het om mensen hierbij te helpen, soms met een kleine aanpassing, soms met een hele verbouwing of verhuizing, maar telkens met de persoonlijke afstemming waardoor de bewoner of gebruiker zich hier gelukkig, welkom en thuis voelt.

Dit inspireert en motiveert mij tot meedenken, ontwerpen en verassende elementen toe te voegen. Ik hou van eenvoud, aanpakken, daad bij het woord voegen en oplossingen te zoeken en om procesmatig te werk te gaan, het gehele project te begeleiden en zodoende mensen te ontzorgen.