Voor wie

Iedereen komt wel eens op een punt te staan dat er iets moet veranderen of dat er verhuisd of gereorganiseerd moet worden. Maar je weet niet hoe het aan te pakken, hebt er geen tijd voor of je hebt te weinig- of juist te veel inspiratie. Bij het zoeken naar een balans en het creëren van eenheid kan ik helpen met de oplossing. Dit kan al door te schuiven met het bestaande meubilair en samen met mijn advies over kleuren, verlichting, meubilair en eventueel kleine aanpassingen, krijgt de ruimte al een heel andere en aangenamere uitstraling. tpat.

Zakelijke omgeving – kantoor – werkruimte

Mijn visie is dat een gezonde werkomgeving een stimulerende en motiverende uitwerking heeft op de gebruikers ervan. Een eigentijdse en ergonomisch verantwoorde werkplek haalt het beste in de mens naar boven. Dus met aandacht voor detail, oog en oor hebben voor de wensen, veiligheid, akoestiek, de visie en missie van het bedrijf; al deze factoren spelen een grote rol bij de juiste inrichting van een kantoor/werkruimte

  • Kantoor Symfonie
  • Verhuizing kantoor Surplus
  • Inrichting kantoren Groen Ontwikkelfonds Brabant

Particulier – woonhuis

Een prettige woonomgeving is heel erg belangrijk voor iedereen, het moet passen als een jas. Je moet je er thuiskomen, je kunnen ontspannen en het moet aansluiten bij de wensen en activiteiten van alle bewoners. Kleurstellingen, praktische indeling, verlichting, eenheid en balans, accentueren en weglaten, dit alles speelt een grote rol bij de persoonlijke inrichting.

  • Privé (Bed & Breakfast, hands on)
  • Onderhanden werk

Multifunctionele ruimte – huiskamer

In een multifunctionele ruimte komen mensen samen, lezen de krant aan de stamtafel, gaan ze samen koken, eten, koffiedrinken, dansen, tal van activiteiten die een ruimte moet faciliteren. Deze diversiteit aan activiteiten vraagt om een klantgerichte aanpak, om vooronderzoek en inventarisatie van de wensen, eisen en mogelijkheden, met als doel; een plek creëren waar mensen het fijn vinden om elkaar te ontmoeten en trots zijn op die ruimte. Eenheid tussen de verschillende ruimtes is hierbij erg belangrijk.

  • Multifunctionele ruimtes (Zuiderkwartier, Spijkerbeemden)
  • Bedrijfsverzamelgebouw (Krachtcentrale 013, Broodje Aap)
  • Taalschool (Delken & Boot, Werkvloertaal) Klaslokalen, studiehuis
  • Huiskamer woonvoorziening (Prisma)

Verkoop- en verhuur styling

Een eigentijdse styling voor een breed publiek, het verkoop klaar maken of het geven van advies hierin.

Interieuradvies voor verhuizing – nieuwbouw – renovatie – verandering

Een andere kijk op wat er is, een praktische kijk, een kritische kijk, even een kijkje vanuit een andere hoek. Want als er nieuwe stappen genomen gaan worden, komt er veel op je af. Hoe krijg ik de verhuizing geregeld, hoe ga ik mijn nieuwe woning inrichten, wat moet ik als eerste doen. Maar ook, hoe ruim ik op, hoe kom ik van mijn troep af, hoe laat komt de schilder. Ik kan jou helpen om dit onder controle te houden en om samen tot een mooi resultaat te komen.

  • Verbouwing wijkcentrum De Spijkerbeemden