Werkwijze

Vooropgesteld dat geen project hetzelfde en dus maatwerk is en dat jij altijd de keuze hebt in wat je wil laten doen en wat je zelf wil doen. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek ga ik jouw interieurbehoefte onderzoeken en maak ik een offerte die daarbij aansluit. Daarom werk ik het liefst in stappen. Stap 1 tot en met stap 4 houdt het complete inrichtingsplan in, van kennismaking tot en met het afstylen en dit neem ik ook zo op in mijn offerte. Bij de offertebespreking kun je dan kiezen wat het beste bij jou past en wat jij nodig hebt. Daarna gaan we aan de slag.

 1. Van kennismaking tot en met presentatie

  Na akkoord, ga ik aan de slag met het in beeld brengen van de ruimtes en onderzoek ik de mogelijkheden en combineer dit met jouw vragen en wensen. Dit resulteert in een ontwerpplan met een meubelindeling, advies over kleuren, vloer, wanden en licht. Dit plan (plattegrond) met toelichting en sfeerbeelden (moodboard) presenteer ik en als dit weerspiegelt wie jij bent en wat belangrijk voor jou is, gaan we bij akkoord over tot het realiseren hiervan.

 2. Realiseren van het basisadvies

  Ik begeleid je hier graag in; ik ga dan op zoek naar de juiste meubels, gordijnen, vloer- en wandafwerking en verlichting, vraag ik offertes op en bewaak ik het budget. Dit resulteert in een ‘boodschappenlijst’, waarmee we tot uitvoering kunnen overgaan.

 3. Projectbegeleiding

  Bij de uitvoering regel ik (indien nodig), een schilder, een timmerman, een aannemer en zorg ervoor dat alles op tijd geleverd wordt en dat de planning goed verloopt.

 4. Afronding en afstylen van het geheel

  Hierbij geef ik advies over accessoires en items die de ruimte af maken. Dit kan in de vorm van een visueel advies zijn of van het daadwerkelijk aanschaffen en plaatsen van de items.

Van advies en ontwerp tot en met de uitvoering, het hele proces door mij laten begeleiden, geeft de grootste kans om te komen tot het beoogde resultaat. Voor jou betekent dat besparing van tijd en geld en (zeker niet onbelangrijk) dat je ontzorgd wordt.

Natuurlijk is hierin alles bespreekbaar en behoren ook mondeling advies of kleine onderdelen tot de mogelijkheid.