VRAAGSTELLING                                                                                    

Groen Ontwikkelfonds Brabant ontwikkelt nieuwe natuur in Brabant en is gehuisvest in de laagbouw van Provinciehuis te Den Bosch. Omdat ze intern gingen verhuizen, is mij gevraagd of ik voor hen op zoek kon gaan naar mooie tafels met stoelen voor de nieuwe kantoorruimte en of ik een ontwerp wilde maken voor de indeling van de ruimtes met deze tafels en stoelen, negen werkplekken, kasten en uiteraard, met vooral veel groen.

Naast het groene imago, was de vraag om een duurzame, vernieuwende en uitdagende uitstraling te realiseren met voornamelijk gerecyclede materialen die een eerlijke en natuurlijke uitstraling hadden. Een geweldige uitdaging waar ik enthousiast mee aan de slag ben gegaan.

Ik mocht op zoek naar mooie tafels en stoelen die eventueel opgeknapt moesten worden en het bedenken van een mooie en praktische indeling, waarin alle wensen van een werkgroep van medewerkers meegenomen moesten worden.

 

 

RESULTAAT                                                                                                

Na de presentatie van het ontwerp zijn de keuzes gemaakt en kon ik tot uitvoering overgaan van de belangrijkste elementen. Ik heb gekozen voor drie prachtige tafels die in de Efteling hebben gestaan en voor 12 verschillende stoelen. De tafels waren de grote uitdaging; schuren, schuren en nog eens schuren, er mooie kleine (natuur)tekeningetjes op aanbrengen en voorzien van een dikke laklaag. Deze vormen nu een mooie combinatie met de grotendeels houten stoelen.

Met de open stellingkasten gevuld met heel veel planten, is er een groene afscheiding tussen de werkplekken ontstaan. Details zoals het folderrek en de fotoplanken maken het geheel af.

De opening was op 2 september jl. en de reacties van zowel de gasten als van de gebruikers waren lovend en positief. “Zo’n werkplek wil ik ook!”

Reacties;

Ik ben net terug van vakantie en wil toch even laten weten dat ik het geweldig vind wat je ervan gemaakt hebt! Complimenten.

Opening zeer geslaagd!

Veel complimenten ontvangen 😉 

Veel enthousiaste reacties ontvangen gisteren

 Na 1 dag al 59 likes!