Vraagstelling

met minimale middelen en weinig tijd een Studiehuis inrichten, waar 10 tot 12 studenten zowel zelfstandig als gezamenlijk kunnen studeren, een multifunctionele ruimte met een gastvrije en herkenbare uitstraling. De vaste gegevens waren de kleur grasgroen en het logo en het fietsend meisje.

Het resultaat

in samenwerking met cursisten en vrijwilligers, zijn van de oude scheidingswand verrijdbare kasten gemaakt, die tevens als scheidingswanden en boekenkasten dienen en privacy bieden. De fiets en onderdelen daarvan, zijn herhaaldelijk gebruikt als leuke eyecatchers. Bijvoorbeeld als tassenhaak, (crank met trapper), als vogels (stuur) of als prikbord (wiel), en de zwevende fiets (losse onderdelen). In het kantoor was nog de oude wasgoot van het knutsellokaal aanwezig, deze is en helemaal opgeknapt en gerestyled. Om eenheid te creëren zijn uiteindelijk ook de klaslokalen en het kantoor meegenomen in de uitvoering.

Zowel de cursisten en docenten vinden dit een heerlijk rustgevende en toch stimulerende en uitdagende ruimte vol verassingen geworden!

Delken & Boot